Single post

Interesselisten

Andelsboligforeningen Rødbyhøjen

Thurø.

Maj 2024

Information om, hvordan man får mulighed for at blive en del af vores forening.

Vi har siden Rødbyhøjen blev bygget i 2005/06 haft en venteliste, hvorfra de nye beboere er blevet kontaktet, når det blev deres tur. Det har i og for sig fungeret udmærket, men vores gennemsnitsalder er steget med årene, og det er bl.a. derfor blevet vanskeligere at rekruttere folk til bestyrelsen. Vi frygter for den dag, hvor det ikke længere vil være muligt at få valgt en arbejdende bestyrelse. På den ordinære generalforsamling i foråret 2023 blev det derfor besluttet at oprette en interesseliste.

Den fungerer på den måde, at et udvalg bestående af bestyrelsen og 2-3 beboere udvælger de kommende beboere. Det sker ud fra de oplysninger, de interesserede personer selv har anført som deres begrundelse for at blive en del af vores andelsboligforening.

Det er gratis at blive optaget på interesselisten, men det er vigtigt, at man udfylder vedlagte spørgeskema, så optagelsesudvalget får det bedst mulige udgangspunkt, når nye beboere skal udvælges.

Vi har boliger i 4 størrelser:

3 på 70 m2

36 på 87 m2

15 på 107 m2

4 på 127 m2

Skriv venligst hvilken størrelse, du primært er interesseret i.

Indsend gerne det udfyldte skema til Silo2009@live.dk

Med venlig hilsen på vegne af bestyrelsen

Kirsten Johnsen

Bestyrelsesformand

theme by teslathemes

Denne side bruger cookies, ved at fortsætte på siden accepterer du vores cookie politik.